2D og 3D maps

Dronekort

By 21. februar 2019 december 22nd, 2019 No Comments

Kort og modeller

Kort som dette giver et hurtigt overblik over en grund, da det både leveres som 2D kort, men også som interaktiv 3D model. Byggesager kan således følges på en enkel og intuitiv måde. Samtidig vil staderegistrering og dokumentation altid kunne deles med bygherre, rådgivere, myndigheder og andre interesseret i projektet. Vores kunder har fuld kontrol med hvem deres interaktive kort og modeller deles med. Det færdige produkt kan importeres i den filtype kunden foretrækker, og ellers sker overleveringen af det færdige produkt via et URL-link. Ved længerevarende projekter vil der yderligere blive givet adgang til en mappe over projektet, hvilket gør det muligt at navigere i de kort og modeller vi tilsender.

GPS-præciseret opmåling

Droner kan benyttes til adskillige formål – især når de kombineres med den seneste nye hardware- og softwareteknologi inden for landopmåling. Teknologi som vi har implementeret i vores processer. Teknologi der gør, at vi kan opmåle landarealer og tage volume-mål med en max. afvigelse på 2,5 cm til et prisleje, der er markant lavere end hvad udgangspunktet for denne type opgave ellers vil være.

Fra ordre til færdigt produkt

Ved bestilling af et dronekort, leveres en objekt. fil, der viser teksturen af grunden i 3D. Forskellen på dronekort og dronemodeller er nøjagtigheden af det færdige produkt.
Dronekort er nøjagtigt skaleret efter lokale og globale forhold, og kan bruges som troværdig resultat i forbindelse med areal og volumenmål. Derudover tilsendes en punktskys las. fil ( omformateres til anden filtype efter behov ), så den kan trækkes ind i BIM-progammer og bruges til at visualisere forslag til byggeri eller visualisere det fremtidige resultat.

Dronekort

Nøjagtig GPS skaleret
kr
9000

  • 3D model
  • 2D kort
  • Punktskys fil


Bestil dronekort

Priser eks. moms
Populær

Dronekort rapport volumemål 3D drone model dybde bakke